Προς Τρίτο Πρόγραμμα ΕΡΑ 8/11/2018

Θέμα: Πρόβλημα στην αναμετάδωση σε Πάτρα

Αγαπητοί εργαζόμενοι στο Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Σας γράφω αυτήν την επιστολή σχετικά με το πολύ σημαντικό ζήτημα της ποιότητας του σήματος που εκπέμπετε. Θα περιοριστώ μόνο στο πώς φτάνει το σήμα σας στην Πάτρα και την Αχαΐα γενικότερα, γιατί εδώ μένω, εδώ ακούω και για εδώ μόνο έχω άποψη, αν και πιστεύω πως παρόμοιο πρόβλημα υπάρχει και σε άλλες περιοχές.
Το σήμα σας λοιπόν ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ. Κάθε δύο περίπου λεπτά (αν και μερικές φορές συχνότερα ή αραιότερα) το σήμα σας ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ και επανέρχεται αφού προτύτερα ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΗ μέχρις ότου “συνέλθει” για να ξαναπάθει το ίδιο άκριβώς πράγμα μετά απο ένα ή δύο λεπτά.
Για την ακρίβεια το τελευταίο καιρό το ίδιο πράγμα συμβαίνει σχεδόν σε αρκετούς (αλλά όχι σε όλους) τους τοπικούς σταθμούς της περιοχής μου.
Δεν είμαι τεχνικός αλλά είμαι ακροατής πιστός του Τρίτου όπως και των άλλων προγραμμάτων της ΕΡΑ. Νομίζω πως δεν είναι ανάγκη να αναλύσω πόσο τραγικά άσχημο είναι το πρόβλημα αυτό για έναν ακροατή που ΑΚΟΥΕΙ ράδιοφωνο. Δεν είναι ανάγκη να τονίσω πόσο άσχημο είναι να διακόπτεται κατ’εξακολουθηση μία ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, η μία ακρόαση εκπομπής λόγου όπου το πρόβλημα συγχρονίζεται ενίοτε με την στιγμή που ο καλεσμένος απαντά ΝΑΙ ή ΟΧΙ σε κάποια ερώτηση ή που ο Μουσικός Παραγωγός αναφέρει το όνομα του συνθέτη που “μόλις ακούσαμε”. Δεν ξέρω πως να επιχειρηματολογήσω για το γεγονός ότι δεν θέλω μία μύγα μεσα στην σούπα μου. Σας παρακαλώ βοηθήστε με θέλω να ξανααρχίσω να ακούω το αγαπημένο Τρίτο
Επαφύεμαι στον επαγγελματισμό και την ευαισθητοποίηση όλης της αλυσίδας των εργαζομένων στην ΕΡΑ από αυτόν που θα παραλάβει την επιστολή μου μέχρι τον γενναίο τεχνικό που ίσως χρειαστεί να σκαρφαλώσει σε μία κεραία για να φτιάξει το πρόβλημα και σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.
Σας ενημερώνω πως η επιστολή μου αυτή μαζί με την απάντησή σας και την όλη εξέλιξη μέχρι την οριστική λύση του ζητήματός μου θα την διαμοιράσω μέσω δημοσίευσης στην ιστοσελίδα μου που βρίσκεται στην υπογραφή μου

https://afugrasu.com/   Rovianiti Natural Farm website

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *